Η μπαταρία κουζίνας Tech 12681, της εταιρείας La Torre, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται στον νεροχύτη. Απαιτείται μόνο μία οπή για την εγκατάσταση της.

Είναι αναμεικτική, που σημαίνει ότι έχει έναν μόνο μηχανισμό μίξης για να επιτύχετε εύκολα την επιθυμητή θερμοκρασία του νερού, κάτι που την καθιστά εύκολη και πρακτική στη χρήση.

Είναι ψηλή και αυτό θα σας βοηθήσει να πλένετε μεγάλα σκεύη πιο εύκολα. Όμως οι ψηλές μπαταρίες δεν είναι ιδανικές για όλους τους νεροχύτες. Αν την τοποθετήσετε σε έναν ρηχό νεροχύτη, τότε τα νερά θα χύνονται έξω. Οπότε ιδανικά θα πρέπει να τοποθετηθεί σε νεροχύτη με μεγάλο βάθος. Διαθέτει σπιράλ, για να καθαρίζετε εύκολα κατσαρόλες και ταψιά, αλλά εξασφαλίζει και την πλήρη κάλυψη του νεροχύτη. Η επαναφορά του ελατηρίου είναι αφενός αυτόματη και αφετέρου δεν χρειάζεται να έχετε κενό χώρο στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη, όπως χρειάζεται σε μια μπαταρία με αποσπώμενο ντουζ.

Χαρακτηριστικά
Τοποθέτηση: Πάγκου
Αναμεικτική
Χρώμα: Ασημί

Βάρος4 kg
Αναμεικτική

Ναι

Χρώμα

Χρωμέ

Τοποθέτηση

Πάγκου

Υλικό Κατασκευής

Ορείχαλκος